Allt om träning och kost

Det här är den perfekta sidan för dig som är intresserad av träning och sådant som hör träning till. Det finns många olika träningsformer och jag kommer på den här sidan att gå igenom bland annat löpning och styrkelyftning. Självklart kommer mycket annat att också tas upp och om du har tankar och idéer så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Jag personligen brinner verkligen för träning och känner att det är något som jag inte kan leva utan. Men, så har det faktiskt inte alltid varit. En gång i tiden gillade jag inte att träna alls och jag kommer berätta både om min resa från att vara en soffpotatis till att vara fit for fight har gått till och hur mycket bättre jag faktiskt mår nu. Skillnaderna är verkligen jättestora! Och jag kommer aldrig att gå tillbaka till mitt forna jag, det är en sak som är helt säker.

Från att inte göra någonting till att göra allt

Det fanns många gånger då jag tänkte att jag skulle vilja börja träna. Jag köpte gymkort och tänkte att nu, nu gäller det verkligen, nu ska jag ta tag i mitt liv. Men varje gång gjorde jag samma misstag och det slutade med att jag gick upp i vikt istället för att gå ner. Istället för att kunna köpa fina sommarklänningar skämdes jag över min kropp och stannade hellre inne än gick ut bland folk. Och vad var det egentligen som var felet som jag gjorde? Jo, det kommer jag berätta för dig. Det var nämligen mycket enklare än vad jag hade trott från början.

En sak i taget och börja i ett lagom tempo

När jag väl bestämde mig för att ta tag i mitt liv så tänkte jag att jag skulle gå från att inte göra någonting till att helt plötsligt göra allt på en och samma gång. Jag gjorde ett schema och på varje liten ruta där jag hade fritid bokade jag in att jag skulle gå till gymmet. Det blev ju såklart inte så eftersom jag var alldeles för otränad och jag tappade snabbt motivationen eftersom det helt enkelt var för tufft för mig. Den gången då jag lyckades att ändra min livsstil var den gången då jag bestämde mig för att börja smått och öka successivt. Det här är det bästa tipset jag kan ge till alla som skulle vilka ändra sitt liv. Pusha inte dig själv för hårt och kom ihåg att vila är minst lika viktig som själva träningen. Dessutom är kosten viktig att hålla koll på och om du inte äter rätt kommer du inte se resultat från din träning.

Aktiviteter som jag håller på med idag

Jag försöker att hålla på med många olika sporter och jag är inte rädd för att prova nya, men de som jag gillar mest är de som jag nog också kommer skriva mest om på den här bloggen. Dels så tycker jag att löpning är väldigt roligt och något som jag mår otroligt bra utav. Utöver löpning så håller jag på väldigt mycket med styrkelyftning och något som ni kommer få veta om mig när ni läser den här bloggen är att jag ständigt gillar att sätta nya rekord! Att utmana mig själv är något som jag behöver för att jag ska må bra.